Platen&Maten Woningvideo

Uitstekende flexibele service

In ons mediapakket zit de woningvideo, dit is een korte film van rond de ander halve minuut met muziekje en logo. We pakken het groots aan en filmen met een fullframe camera. We leggen de mooiste momenten vast die een goede sfeer geeft betreft de verkoop van de woning. Niet alleen filmen we het interieur en exterieur, zo gaan we de komende maanden op pad in de omgeving leiden en omstreken, of op wens van de makelaars om mooie, en belangrijke plekken van de buurt en omgeving te filmen. Dit geeft unieke beelden die we kunnen gebruiken voor de video’s die te zien zijn op FUNDA. Met de woning video van Platen & Maten worden de mooiste details van de woning in beeld gebracht.

De gemaakte beelden zijn altijd eigendom van Platen&Maten en dus ook voor andere doeleinde beschikbaar. Wilt u de rechten over gemaakte beelden dan kunt u ons mailen. Info@platenenmaten.nl

Heeft u bepaalde wensen met de film zoals timelaps, overgangen, teksten, of voice-overs? Wilt u zelf de woning presenteren? Mail of bel ons met de specifieke vraag en we sturen daarop een offerte.